tisdag 2 augusti 2011

Sol och värme

Jag har precis avslutat en beställning till en kund och väntar på ett lås jag har beställt för att avsluta ett annat. Vädret utanför är soligt och varmt. Tänk att få säga det när man bor här uppe i norr. Vi är ju bortskämd med mycket ljus och mycket sol men riktig sommarvärme hör inte till de vanliga. Som vi har njutit denna sommar. 

Trots det så längtar en del i mig till hösten för att kunna komma i gång med smyckestillverkningen. Jag är sugen på att börja arbeta med silverlera, prova några idéer jag har med lammskinn, och stansa på silver plus många många andra smycken som pockar på i tankarna och vill bli gjorda.

Det jag kan göra just nu är att beställa material, skriva ner mina idéer och ladda upp med massor av d-vitamin i solen : )

2 kommentarer:

  1. Man får passa på att tanka D-vitamin och solenergi när det går! :-)

    SvaraRadera
  2. Så mycket sol som vi haft denna sommar minns jag inte att vi någonsin haft : )

    SvaraRadera